DJØF

DJØF

Gothersgade 133, 1123 København K

Telefon: 33959700 Website: https://www.djoef.dk/ E-mail:

Djøf er den faglige organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Vi repræsenterer over 84.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.

Fælles for djøferne er deres centrale betydning for udviklingen og driften af såvel private virksomheder som offentlige organisationer. Djøferne løfter komplekse opgaver, der kræver analytiske evner og stor indsigt i nationale og internationale forhold. Djøfere varetager mange forskellige funktioner inden for ledelse, administration, økonomi, jura, kommunikation, HR, marketing, undervisning og forskning m.m.

Blogs

Artikler

  • Djøf: Store forventninger til nye ministre
    16.10.12 Politik

    Djøf ønsker de to nye ministre, erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen og skatteminister Holger K. Nielsen, velkommen. - Begge ministre har arbejdsfelter, som i høj grad optager Djøf, og Djøf ser frem til at samarbejde med ministrene om spørgsmål af fælles interesse, siger Lisa Herold Ferbing, formand for Djøf, og fortsætter:

  • Djøf: Ingen revolvermetoder i Vallensbæk
    27.09.12

    Borgmesteren i Vallensbæk Kommune retter alvorlige beskyldninger mod Djøf.

Pressemeddelelser

Kontaktpersoner