Bliv redaktør på DenOffentlige: Sæt din dagsorden

Med dagligt fokus på det væsentlige arbejder DenOffentlige hver dag på at være mediet for tværfaglig videndeling gennem nyheder, blogs og debat. Vi ønsker at bidrage til læsernes kompetenceudvikling på tværs af institutioner, forvaltninger, ministerier, råd og leverandører i og omkring den offentlige sektor. Det gør vi ved at invitere interessenter indenfor i tema-redaktioner og ved at åbne vores CMS til godkendte udgivere, der har egne redaktører for deres indhold.

Den klassiske abonnementsmodel for medier, hvor der oprettes betalingsmure på indhold og i nogle tilfælde en betalingsmur for hvert nicheområde, er derfor ikke egnet til DenOffentlige. Videndeling forudsætter, at den, du deler med, har samme adgang som dig. I stedet bliver DenOffentlige skabt sammen med en lang række redaktører, der har direkte adgang til at udgive indhold mens en uafhængig redaktion supplerer med uafhængig journalistik, som dermed skaber et dynamisk medie.

Blandt redaktørerne på DenOffentlige kan du finde kommuner, regioner, stat, institutioner, offentlige leverandører, rådgivere og konsulenter. Alle bliver vejledt grundigt i at skrive og kommunikere på mediet, så vi hele tiden holder fokus på indhold, der er væsentligt og relevant for læserne. Vores kodeks er med til at understøtte dette fokus, så vi undgår produkt annoncering og lignende afsenderorienteret kommunikation.

På DenOffentlige deler alle derfor væsentlig viden med alle om alt.

Kontakt os for at høre mere om at blive udgiver på DenOffentlige.

 
Hvorfor skal jeg være udgiver?
 
Som udgiver hos Mediehuset DenOffentlige leverer vi et intuitivt CMS til at udgive direkte på vores medie samtidig med, at vi vejleder dig i at gøre indhold interessant. Dermed er du garanteret synlighed og et usædvanligt godt udgangspunkt for at sætte lige præcis din dagsorden. Herudover har vi samlet vejledninger og eksempler her.
 
Hvad indeholder en adgang?
 
Adgang er opddelt og prissat mellem Blogger, Aktør og Redaktør.
  • En Blogger hos Mediehuset DenOffentlige har adgang til at udgive blog. Adgangen er forbeholdet selvstændige, mindre konsulenthuse og foreninger.
  • En Aktør har adgang til at udgive artikler, cases, pressemeddelelser, navnenyt samt kalender. Adgangen er til den udgiver, som eksempelvis ønsker at genudgive væsentlige historier fra egen hjemmeside eller udvikle unikt indhold til at sætte dagsordenen.
  • En Redaktør har adgang til det samme som en Aktør inklusiv Blog. Udover løbende rådgivning kan Mediehuset DenOffentlige i denne sammenhæng yderligere bistå med eksempelvis at udvikle tidsbegrænsede temaer og nyhedsbreve med et særligt fokus.
 
Hvordan kommer jeg i gang?
 
Hver måned afholdes introworkshop for nuværende, kommende og mulige udgivere. Her vil chefredaktør og stifter Nick Allentoft i samarbejde med en aktiv udgiver fortælle om historien, filosofien bag og udbyttet i at være en aktiv del af Mediehuset DenOffentlige.
 
Kontakt udgiverchef Simon Bülow for tilmelding og personlig rådgivning.
t: 29 73 03 81

Over halvdelen af vores læsere er offentlige beslutningstagere — og en femtedel er mediefolk

”Denoffentlige.dk er et spændende og innovativt bud på fremtidens mediehus. Måske endda med internationalt potentiale.”

  • Del dit indhold let og ubesværet på alle sociale medieplatforme - vi har ingen betalingsmur for læserne
  • Få kendskab til kommende redaktionelle temaer før alle andre
  • 

Rabat til husets mest loyale kunder – 
udgivere får ekstraordinære rabatter ifm. med arrangementer, temaer, tillæg og specialkampagner.
  • Brug DenOffentlige til at nå ud til andre medier